Skip links

Onze missie

Missie Bouwblauw

bouwen aan Duurzame toekomst

Onze missie is duidelijk: we willen een online omgeving creëren waar waterbesparende oplossingen schitteren en Nederlandse huishoudens inspireren. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waarin elke druppel telt.

Start met verduurzamen

Visie Bouwblauw

Watervriendelijke bouw aanjagen

In onze visie zien we een wereld waarin watervriendelijke bouw de nieuwe norm is, waarin huizen een positieve impact hebben op de waterbalans van onze planeet. In deze nieuwe wereld omarmen we technologieën die water behouden, hergebruiken en efficiënter gebruiken. De toekomst van Nederland en de rest van de wereld ligt in onze handen. Laten we daarom samenwerken om deze visie werkelijkheid te maken. 

 

Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeffrey van Eck en ik ben de founder van Bouwblauw.  Het idee is ontstaan tijdens een groepsproject van de HBO-Master Design Driven Innovation. Na het behalen van mijn diploma tijdens deze opleiding heb ik ervoor gekozen om het idee door te zetten. 

Op dit moment neem ik deel aan het Business Development programma VentureLab North. Hier word ik geholpen om van mijn idee een florerende business te maken. 

Wil je meer weten over mij, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn-profiel:

Onze doelen

Bouwblauw is vastbesloten om een positieve impact te maken op de samenleving en het milieu door een leidende rol te spelen in het bevorderen van waterbesparende maatregelen bij huishoudens. De missie van Bouwblauw is verankerd in de Duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Bouwblauw omarmt dan ook actief de SDG’s in haar bedrijfsstrategie, met een specifieke nadruk op de onderstaande doelen:

Doe jij mee?

SAmenwerken aan een duurzame toekomst?

Bouwblauw gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom nodigen wij gemeenten, drinkwaterbedrijven, waterbesparingsleveranciers en andere belanghebbende uit om samen te werken aan een duurzame toekomst met waterbesparing als speerpunt. Wilt u kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met mij op!

This website uses cookies to improve your web experience.